TO SE NE ZABORAVLJA: Večiti LJUBIMAC Grobara OTKRIO šta ga je najviše IZNENADILO tokom igranja u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 22:32

TO SE NE ZABORAVLJA: Večiti LJUBIMAC Grobara OTKRIO šta ga je najviše IZNENADILO tokom igranja u Partizanu

O tome je dugo ćutao.

Bivši košarkaš Partizana Frederik Haus igrama u crno-belom dresu izgradio je epitet večitog ljubimca Grobara. Amerikanac je za klub iz Humske nastupao od 2002. do 2004, godine i u tom periodu osvojio dve šampionske titule.

Posle nekoliko godina, američki košarkaš prisetio se dogodovština iz dresa Partizana.

- Nisam neko ko konzumira alkohol. Posle osvojene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << titule u jednom restoranu smo slavili i tada su mi dali da probam čuvenu rakiju. Bila je providna tečnost, pitao sam ih kakva je to voda? Popio sam jednu i odmah izašao iz restorana. Povraćao sam. Pitao sam ih: "Da li vi pijete benzin"? Svi su se smejali - prisetio se Frederik Haus.

Srbiju nije mogao da napusti bez bar jedne flaše rakije.

- Đuro Ostojić mi je poklonio litar domaće rakije koju je njegov otac pravio na selu. Poklonio sam je prijateljima u Americi - istakao je Frederik Haus.

Po odlasku iz Partizana "leteći Amerikanac" je igrao za litvanski Ritas, španske Baskoniju i Valensiju, rusku Lokomotivu, ukrajinske Azovmaš i Dnjepr, kao i za Teksas Ledžendse.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.