TO SE ČEKALO: Sumin agent OTKIO da li će bivši igrač Partizana POJAČATI Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 00:09

TO SE ČEKALO: Sumin agent OTKIO da li će bivši igrač Partizana POJAČATI Zvezdu!

Gvinejac napustio Humsku.

Centralna ličnost prethodnih dana u srpskom fudbalu je Sejduba Suma. Vezista Partizana se iznenada rastao sa crno-belima, posle oglašavanja na društvenim mrežama bez dozvole kluba.

Preko Suminih reči u Humskoj nisu mogli da pređu, pa je Parni valjak raskinuo ugovor sa reprezentativcem Gvineje.

Trener Aleksandar Stanojević na poslednjoj konferenciji, pre pobede nad Spartakom, stavio je tačku na ovu temu, a sada se oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Sejdubin agent koji je otkrio sve detalje oko slučaja  njegovog klijenta.

- Došlo je do sporazumnog raskida i Partizan mu je isplatio sve što je imao, primio je sve i u principu, Suma nije želeo ništa da zateže oko novca, samo je želeo da prekine ugovor i to je to. Imamo opcije za dalje, u ova dva dana, mnogo je poziva bilo. Imamo jednu zvaničnu ponudu iz Evrope, jednu iz Azije, ali videćemo. Sada i on želi malo da sačeka i vidi šta je najbolje - rekao je Sejdubin agent Boban Savić za Nova.rs.

Pojavila se u međuvremenu i priča da bi Gvinejac mogao da pređe u redove najljućeg rivala Crvene zvezde, što je njegov zastupnik kategorično demantovao.

- Niko nikad nije ni razmišljao, niti pričao o toj opciji - istakao je Savić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.