”TO JE PRESUDILO PARTIZANU”: Hanga otkrio uzrok pobeda Reala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 00:17

”TO JE PRESUDILO PARTIZANU”: Hanga otkrio uzrok pobeda Reala!

Očekuje nas ”majstorica”...

Košarkaš Reala iz Madrida Adam Hanga izneo je utiske posle pobede njegovog tima nad Partizanom rezultatom 85:78. Madriđani su nadoknadili 2-0 u seriji Top 8 faze Evrolige i došao do izjednačenja.

- Za razliku od predhodnih utakmica imali smo mnogu bolju odbranu. Imali smo disciplinu i u odbranu i u napadu. To je presudilo. Znali smo da će biti teško, odigralo smo kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znamo, kada je najteže, i ovo treba da bude naš način igre, uvek - istakao je Hanga i potom prokomentarisao atmosferu:

- Pre svega želim da kažem da se saosaćam u bolu. Znam kakva se tragedija dogodila i to je strašno. Danas je pre svega bilo vekičanstveno. I ore svega ovoga, znali smo kakava nas atmosfera čeka, bili smo spremni na to, fokusirali smo se na našu igru i ostvarili ono po šta smo došli.

Hanga je na kraju istakao svoja očekivanja pred odlučujući meč u Madridu.

- Cela sezona staje u jednu utakmicu. Ipak imali smo sreću da igramo vipe takvih ove sezone. Dosta teške mečeve smo okretali u napu korist. Znamo to. Ne kažem da će tako biti protiv Partizana, ali igraćemo našu košarku - zaključio je Adam Hanga.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.