TEŽAK RASPORED PARTIZANA: Nikad teži put do drugog mesta i šanse za Ligu šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 13:25

TEŽAK RASPORED PARTIZANA: Nikad teži put do drugog mesta i šanse za Ligu šampiona!

Bez prava na kiks...

Fudbalski klub Partizan prolazi kroz izuzetno težak period, kako na rezultatskom, tako i na organizacionom planu. Turbulencije su pratile promenu celog tima letos, tri promene trenera, što kao epilog loših rezultata.

U istorijskoj sezoni, gde šampion ide direktno u Ligu šampiona, a viceprvak u kvalifikacije s obezbeđenom evropskom jeseni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan se muči da dođe do drugog mesta.

Serijom loših rezultata, posebno u Humskoj, crno-beli su došli u situaciju da bi mogli da ostanu bez kvalifikacija za elitu u konkurenciji još TSC-a iz Bačke Topole i Čukaričkog.

A tek mu sledi težak raspored!

Počevši već od utorka i gostovanja direktnom konkurentu Čukaričkom na Banovom brdu. Partizan ne sme sebi da dozvoli da kiksne u komšiluku jer može dobrano da mu odmakne TSC, a bitno je i da se što bolje pozicionira pred plej-of.

Tamo ga čekaju presudne borbe, gde će svaka utakmica da bude "biti ili ne biti". U zavisnosti od epiloga regularnog dela, odnosno pozicije pred doigravanja, biće poznat i tačan raspored.

Međutim, već sada se zna da će ga izvesno čekati Večiti derbi sa Crvenom zvezdom, ako bude drugi ili treći na Marakani, a onda i novi susreti sa direktnim rivalima.

Tako će imati praktično sedam finala, računajući i derbi, i nove duele sa TSC-om, izvesno u gostima, potom još jednim sa Čukaričkim, Vojvodinom, Novi Pazarom, Voždovcem, kao i kragujevačkim Radničkim ili Kolubarom.

Izabranici Igora Duljaja neće imati pravo na novi kiks, pošto je ulog jako veliki, toliki da bi mogao da odradi sledeću sezonu...

Jer Crvena zvezda je ionako odmakla po igračkom kadru, a mogla bi dodatno ukoliko se napravi još dublji jaz finansijskom injekcijom iz UEFA zbog učešća u Ligi šampiona (oko 25 miliona), dok u Partizanu vlada neizvesnost.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.