TEŠKO JE BEZ RIKARDA: Menig žali za odlaskom centarfora iz Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 12:18

TEŠKO JE BEZ RIKARDA: Menig žali za odlaskom centarfora iz Partizana

Dosta mu je pomogao...

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig govorio je za klupski sajt o ambicijama i očekivanjima pred početak nove sezone.

Crno-beli su na pripremama na Pohorju, a Menig se ne žali na vremenske uslove.

- Nije lako, izuzetno je vruće. Treniramo dva puta dnevno, igramo na svaka četiri dana, ali, ovo su pripreme. Prosto, neophodno je da ovako radimo kako bismo spremni dočekali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezonu. Ovo su moje druge pripreme sa Partizanom i osećam se dobro. Ovo su pripreme koje počinjemo sa praktično novim trenerom, novim igračima - rekao je Menig.

Istakao je fudbaler da mu je odlazak Rikarda Gomeša teško pao.

- Nema Rikarda, što je za mene teško, ali sam srećan zbog njega. Moramo da nastavimo dalje i da radimo. Prvi put kada sam došao ovde, on mi je pomogao oko svega. Čak i pre da sam došao, pre da sam ga upoznao, pisao mi je i već tada pomagao. Osećao sam se uz njega zaista sjajno. Što se Rikarda tiče, mislim da je dobio sjajnu ponudu i priliku i mnogo mi je drago zbog njega.

Holanđanin je u Humsku stigao pre skoro dve godine.

- Vreme leti zaista. U septembru će biti dve godine kako sam u Partizanu, ali, počinje moja treća sezona u klubu. Mogu da kažem da sam zadvoljan. Sada poznajem zemlju, grad, hrana mi se sviđa, mentalitet koji ima narod mi prija. Navikao sam se na sve u klubu, na ligu. Dobro, jezik ne znam, ali, mogu da razumem neke reči - istakao je Holanđanin.

Otkrio je i kakav odnos ima sa novim igračima u timu.

- Mislim da će Kanute biti dobro pojačanje. Dobar je igrač, što ste mogli da vidite u prva dva meča. Pokušavam da mu pomognem da se prilagodi, isto ono što je Rikardo radio za mene.

Nada se ofanzivac dobroj sezoni.

- Imam dobar osećaj za predstojeću sezonu. Čuo sam da ćemo dovoditi još neke igrače, ali generalno, zaista imam neki dobar osećaj za narednu sezonu - zaključuje Menig.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Menig: Imam dobar osećaj za predstojeću sezonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jul.2023

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig rekao je da ekipa naporno radi na pripremama u Sloveniji kako bi bili spremni za početak sezone, za koju holandski igrač veruje da će biti dobra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.