TEŠKE OPTUŽBE PROTIV BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA: Prebio i skakao po školskom drugu u ritmu muzike

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2023, 20:21

TEŠKE OPTUŽBE PROTIV BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA: Prebio i skakao po školskom drugu u ritmu muzike

Videće se da li može sve da dokaže.

Bivši košarkaš Partizana Džok Lendejl biće priveden sudu zbog optužnice da je jednoj osobi naneo teške telesne povrede. Protiv njega je tužbu podneo bivši drug iz škole Maks Džouns.

Džouns je naveo da ga je australijski košarkaš prebio, a potom skakao po njemu u ritmu muzike. Ono što je interesanto je da se sve dogodilo pre deset godina (7. februara 2013. godine), Maks je posle ovoga morao da ide na operaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je su mu nanete teške telesne povrede.

Maks i Džok su zajedno pohađali "Gilong školu", protiv koje je takođe podneta tužba, Džouns je zaradio oštećenja kičme, zbog čega nije mogao da se koncentriše na nastavak studija.

Ubrzo su se oglasili i iz škole, a u saopštenju se navodi da je učionica u kojoj se navodno dogodio sporni incident bila pod nadzorom, te da tada niko nije podneo nikakav izveštaj o incidentu.

Džok Lendejl trenutno igra u NBA ligi za Finiks Sanse, a ugovor mu ističe na kraju sezone.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.