TEŠKA PROVOKACIJA ZA GROBARE: Liga konferencija imala lepu objavu o Partizanu, ali odgovor - najbolniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 21:23

TEŠKA PROVOKACIJA ZA GROBARE: Liga konferencija imala lepu objavu o Partizanu, ali odgovor - najbolniji

Navijači Alkmara ne miruju ni posle dve godine.

Fudbalski klub Partizan u četvrtak igra protiv estonske Flore i ima priliku da dođe do maksimalnih šest bodova iz prva dva meča grupne faze Lige konferencija. Novoosnovano takmičenje naravno ima svoj Tviter nalog, a na njemu je dan pred meč sa Estoncima osvanuo i grb Partizana.

Uz grb crno-belih je postavljeno i pitanje: "Koji igrač vam prvi pada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pamet?"

⚫️⚪️ First player you think of?@FKPartizanBG | #UECL pic.twitter.com/sRO16EYDvD

— UEFA Europa Conference League (@europacnfleague) September 29, 2021

Javilo se dosta fudbalskih pratilaca i uglavnom su se među odgovorima našla dobro poznata imena iz tabora Partizana, što nekadašnja, što sadašnja. Na primer Dragan Ćirić, Ivan Tomić, Radomir Antić, Predrag Mijatović, Saša Ilić, kao i Lazar Marković, Saša Zdjelar itd.

Ipak, jedan pratilac, navijač AZ Alkmara, napisao je "nepoželjno" ime i tako razbesneo mnoge navijače beogradskog kluba. On je stavio Ferdija Drojfa kao prvog igrača koji mu pada na pamet kada ugleda grb Partizana.

Nije Barselona više sila, i to se vidi po kvotama, večeras (21.00) Katalonci gostuju Benfiki, a kvota na dvojku je čak 2,60. Iks je 3,35, a kec 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika - Barselona.

Podsetimo se, Ferdi Drojf je dva puta savladao Vladimira Stojkovića u završnici meča Alkmara i Partizana pre dve godine, te na taj način eliminisao srpskog predstavnika iz Lige Evrope. Od tada je Drojf u društvu igrača kao što su Saliven ili Bobadilja, tačnije u društvu onih čija imena "grobari" ne vole ni da vide.

Svakako, lepo od Tviter naloga Lige konferencija što je na ovaj način ispromovisao FK Partizan.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.