TAVAMBA NESTAO: Bivši as Partizana razbesneo upravu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 12:02

TAVAMBA NESTAO: Bivši as Partizana razbesneo upravu!

Ni traga ni glasa.

Bivši fudbaler Partizana Leandre Tavamba razljutio je čelnike svog tima Al Tavuna iz Saudijske Arabije. Naime, kamerunskom napadaču je istekao ugovor sa Al Tavunom 1. jula i on se od tada ne pojavljuje na treninzima, niti se ikome iz kluba javio, što se nije dopalo čelnicima saurijskog tima.

Pravno, Tavamba je svoje obaveze sa Al Tavunom izmirio i nije dužan da se pojavljuje više u klubu. Kamerunac je imao opciju produžetka saradnje na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinu dana, na osnovu čega bi imao platu za milion dolara veću, ali on je to odbio, javljaju tamošnji mediji.

Vulverhempton ima istorijsku priliku da se plasira u Ligu šampiona, a koliko je to realno videće se u današnjem (18.30) meču s Arsenalom. Tobdžije imaju očajnu sezonu, Vukovi vrhunsku, a kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Arsenal.

Uprkos svemu, njemu se, kako se čini, ostaje u Saudijskoj Arabiji, gde ima ponude drugih timova.

Tavamba je imao važnu ulogu u najboljoj sezoni u istoriji kluba, kada su prošle godine osvojili Kraljev kup pobedivši Al Itihad u finalu. Takođe, izborili su i učešće u azijskoj Ligi šampiona.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.