Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAMA PONOVO U PARTIZANU: Zemunelo u mraku, crno-belima ‘isečena’ struja zbog kilometarskog duga

Partizan je ponovo u velikom problemu. Finasijski dugovi uzimaju danak aktuelnom šampionu Srbije čiji je trenažni centar završio u mraku.
Kako prenosi Goal, u jeku prelaznog roka, osvajač Jelen Superlige Srbije, ekipa Partizan je upao je u probleme tehničke prirode, i to u sportskom centru “Zemunelo“.
Naime, ovaj objekat je od juče ponovo bez struje, koja ja “isečena” po nalogu nadležnih službi zbog akumuliranih dugova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Ekspedicija sa kompletnim prvim timom se nalazi na pripremama na Pohorju, ali je rad mlađih kategorija u Zemunulu praktično onemogućen.
Uz sve to, tereni ne mogu da se zalivaju a to je, kako se navodi, u ovom trenutku primarni problem zbog visokih temperatura.
Takođe, rad je otežan zbog činjenice da kuhinje nisu u mogućnosti da rade bez urednog snadbevanja električnom energijom. Zbog toga su članovi mlađih kategorija dva dana već na “suvoj hrani” i obeduju tek sendviče.
Zaposleni sede i čakaju da poteze uprave koja bi morala da sanira gorući problem. Ovo naravno nije prvi put da “Parni valjak” ostaje bez struje, prethodnim čelnicima su se ovakvi problemi dešavali često, i ostaje da se vidi kojoj brzinom će ragovati novi članovi uprave.
The post TAMA PONOVO U PARTIZANU: Zemunelo u mraku, crno-belima ‘isečena’ struja zbog kilometarskog duga appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.