Svima je jasno da smo najbolji klub u Srbiji

Izvor: B92, 10.Jun.2020, 23:13

"Svima je jasno da smo najbolji klub u Srbiji"

Golman Partizana Nemanja Stevanović neočekivano se našao na terenu u derbiju protiv Crvene zvezde u Kupu Srbije.

Stevanović je u 80. minutu zamenio Vladimira Stojkovića koji zbog povrede u duelu sa Nemanjom Milunovićem nije mogao da nastavi meč.

Golman Partizana upitan je da prokomentariše kako se osećao u tom trenutku:

"Bio sam miran i hladnokrvan, valjda sam takav po prirodi. Nije mi to predstavljalo problem. Celo drugo poluvreme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam se zagrevao, ušao sam zagrejan i na svu sreću sačuvao sam mrežu do kraja i uspeli smo da se plasiramo zasluženo u finale i da pokažemo da smo najbolji klub u Srbiji", rekao je Stevanović i dodao:

"Tri puta smo igrali ove godine i nismo primili gol od Zvezde. Dve smo pobedili i jednu nerešeno. Svima je jasno da smo najbolji klub u Srbiji".

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 1:0 u polufinalu Kupa Srbije.

Pročitajte još:

* Zvezda na skeneru B92.net: Da li su vezisti došli u Humsku?

* Partizan na skeneru B92.net: Pavlović doktorirao sa trakom, Sadika će sanjati čuvari
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.