Svi žele crno-beli skalp

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2010, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi žele crno-beli skalp


Rašku Katiću je odmah bilo jasno zašto smo baš njega pozvali za najavu večerašnje utakmice Partizan MTS  - Hemofarm Štada (19 – TV Arena 2). U pitanju je momak koji je prošle godine igrao u Vršcu, koji je u nekoliko navrata vodio najžešće duele sa centrima crno-belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koji bez sumnje poznaje rivala najbolje od svih.
Žurnalov „insajder“ ističe:
- O onima sa kojima sam igrao znam sve. Gledao sam i jednu utakmicu koju su igrali ove sezone, tako da sam video koliko mogu i novajlije Hemofarma. Trenirao sam svakog dana sa tim momcima, znam šta može da se očekuje od njih – kaže Katić.
Šta je to što će Hemofarm pokazati u „Pioniru“?
- Sigurno će doći maksimalno motivisani i koncentrisani, isto kao što sam i ja čekao utakmice protiv Partizana dok sam igrao u Hemofarmu. Pobediti Partizan je sigurno najveća satisfakcija za svaki tim u regionu. Isto su ranije počeli pripreme kao i Budućnost, ranije ušli u ciklus jakih utakmica zbog kvalifikacija za Evroligu. Daćemo sve od sebe. Naravno, ne dovodi se u pitanje naša želja za pobedom.
Da li se u Vršcu javlja posebna motivacija uoči mečeva sa Partizanom?
- Nema to veze sa Hemofarmom, siguran sam da u svim klubovima postoji poseban pristup pripreme za utakmice sa Partizanom. Ne sumnjam da će svaki tim protiv nas izvući maksimum, dati i više od svojih realnih mogućnosti. Baš zato moramo da budemo izuzetno koncentrisani u svakom trenutku, kako bismo uspešno prebrodili sve teške prepreke koje su pred nama.
Činilo se da je poraz od Budućnosti stvorio veliko razočarenje u timu?
- Neuspeh nam je mnogo teško pao. Jednostavno, očekivali smo pobedu. Radili smo analizu utakmice i svima nam je jasno da smo odigrali jako loše. Imali smo previše oscilacija koje ne smemo da ponovimo. Trudićemo se da ispravimo sve greške koje smo pravili. U svakom slučaju, tokom većeg dela sezone ćemo igrati utakmice dva puta nedeljno i moramo da naučimo da brzo ostavljamo mečeve iza sebe. Na nas ne smeju da utiču ni pobede ni porazi – dodao je Katić.
M. Nešović
Pogledaj vesti o: Insajder,   Raška

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

NLB: Hemofarm u Pioniru

Izvor: S media, 13.Okt.2010

Danas su na programu preostale utakmice 2. kola Jadranske lige, a najinteresantniji duel očekuje se u "Pioniru", gde će Partizan ugostiti Hemofarm...Crno-beli ulaze u meč posle neprijatnog poraza na startu šampionata, kada je Budućnost slavila u Beogradu, dok je Hemofarm u prvoj rundi pobedio Cibonu...Današnji...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.