Svi su šokirani – ostaće zapisano u istoriji

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 11:20

"Svi su šokirani – ostaće zapisano u istoriji"

Trener Barselone Šarunas Jasikevičus bio je šokiran dešavanjima na meču između Real Madrida i Partizana.

Druga utakmica je prekinuta pri rezultatu 95:80 za srpski tim, koji će u utorak imati šansu da obezbedi Fajnal-for.

"Svi su šokirani. Naravno da je šokantno kada sedate u hotelu i mirno gledate utakmicu, a onda ustanete i šetate okolo hvatajući se za glavu. Ovo nije stvar koja će se zaboraviti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle jednog dana, ostaće u istoriji lige. Ovome nije mesto u košarci. Ipak, ponekad se događaju", rekao je Jasikevičus i dodao:

"Video sam nešto slično. Bio sam u Indijana Pejsersima godinu dana. Mnogo se govorilo o tome. Ali u Evroligi, bio je to najveći boks u istoriji".

Nije želeo da komentariše suspenziju od pet utakmica za Geršona Jabuselea.

"Ne želim da govorim o tome. Morate da razumete situaciji sa Madridom. Jednostavno ne želim da budem u štampi", istakao je Jasikevičus.

Barselona, inače, vodi protiv Žalgirisa sa 2-0 u pobedama i vrlo lako bi mogla u polufinalu Fajnal-for a da se sastane sa Partizanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.