Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 18:51

Svi klubovi osim Partizana za to da FMP ostane u ABA ligi

Crno-beli će se o svemu izjasniti narednih dana

Partizan je tražio da se FMP sledeće sezone ne igra u ABA ligi i to je bila "tačka 7" dnevnog reda Skupštine ABA lige.

Klubovi su se o tome izjašnjavali ponaosob i, kako se može čuti, svi osim Partizana bili su za to da FMP ostane u ligi te da liga startuje u sastavu u kom je i previđeno.

Sada će Partizan imati nekoliko dana da se izjasni o pomenutoj tački dnevnog reda i trebalo bi da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << seo svemu konsultuje sa Upravnim odborom kluba.

Novi sukob na sednici ABA lige: Partizan neće Zvezdinog čoveka na mestu predsedavajućeg

Crno-beli bi trebalo da iznesu Upravnom odboru sve šta se događalo na Skuštini ABA lige, pa će se UO Parnog valjka izjasniti o svemu.

I to bi sve trebalo da se zna narednih dana kada je planiran nastavak Skupštine Jadranske lige.

Podsetimo, danas je Partizan takođe izneo nezadovoljstvo i nije dozvolio glasom da ulogu predsedavajućeg preuzme predstavnik FMP-a Zoran Tošković, o čemu ste već imali prilike da čitate na našem sajtu.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.