Svetozar Marković uskoro menja klub, opcija i povratak?!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2020, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetozar Marković uskoro menja klub, opcija i povratak?!

Štoper Olimpijakosa se nije naigrao otkako je stigao u Pirej.

Svetozar Marković se nije naigrao u dresu Olimpijakosa.

Fudbaler koji je stigao kao zalog za budućnost ovog kluba i to iz Partizana istakao je u razgovoru za "Žurnal" da trener Martins od njega očekuje da vredno radi i da će rezultati doći.

Ipak, mogao bi i pre toga na jednu pozajmicu do kraja sezone, a kako je rekao, ne dolaze u obzir klubovi koji su u samom vrhu grčkog fudbala, a u ostalim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne bi mogao da napreduje.



"Nameće se evropska destinacija kao opcija. Meni je Partizan uvek opcija, videćemo šta će Olimpijakos da odluči"
, rekao je Marković.

Ono pitanje koje se postavlja jeste da li je Partizan sada zainteresovan da vrati Markovića jer već razigrava jednog štopera Monaku, dva bi bilo zaista previše. Pored toga, Olimpijakos bi svakako tražio da ovaj momak igra, što će biti teško pored Ostojića koji će najverovatnije biti standardan do kraja ove sezone.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Meni je Partizan uvek opcija, videćemo šta će da odluči Olimpijakos"

Izvor: B92, 14.Jan.2020

Mladi srpski defanzivac Svetozar Marković je šest meseci čekao da debituje za Olimpijakos...On je za Sportski žurnal rekao da "nije mala stvar zaigrati za veliki klub poput Olimpijakosa"....."Lepo je bilo.. Dugo sam se pripremao da iskoristim šansu. Trener mi je rekao da nastavim sa treninzima i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.