Sve vas voli Žile! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve vas voli Žile! (foto)

Najbolji fudbaler Partizana oglasio se na Tviteru posle svoje sjajne partije u Augsburgu i ubedljive pobede crno-belih.

Posle jednog veoma lošeg perioda na domaćoj sceni, fudbaleri Partizana su večeras pokazali svoje pravo lice, i to u sred Augsburga, u Ligi Evrope.

Crno-beli su upisali i drugi trijumf u ovom takmičenju, uz to zadržali i prosek od tri postignuta gola po utakmici, a najzaslužniji za takav epilog je svakako Andrija Živković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dvostruki strelac u duelu sa nemačkim bundesligašem.

Devetnaestogodišnji vihorni vezista se oglasio po završetka meča na svom Tviter profilu, zahvaljujući svima na podršci, ali ne želeći da najveće zasluge za večerašnji trijumf pripiše sebi.

''Ovo je bila timska igra!'', naglasio je Živković.

Hvala svima na podršci! Zaista nije samo moja zasluga za pobedu nad Augsburgom! Ovo je bila timska igra pa i pobeda! Volim vas sve!

— Andrija Zivkovic (@JustAndrija) October 1, 2015
Pogledaj vesti o: Partizan,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLAVNI KLUB, SVIMA ZNAN: Slavlje Grobara i fudbalera na WWK areni (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 00:26

Fudbaleri Partizana napravili su veliki uspeh pobedom protiv Augsburga 3:1. To je bila prva pobeda crno-belih nad nekim nemačkim timom posle 30 godine, a junak je bio fenomenalni Andrija Živković strelac dva gola. Posle poslednjeg zvižduka arbitra Aleksandra Tudora usledilo je veliko slavlje, kako...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.