Sutra sahrana Miše Tumbasa, evo kako će mu navijači Partizana odati počast

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2020, 23:13

Sutra sahrana Miše Tumbasa, evo kako će mu navijači Partizana odati počast

Znate već da zbog aktuelne situacije neće moći da prisustvuje veliki broj ljudi.

Najverniji i najpoznatniji navijač Partizana Miša Tumbas preminuo je prošle subote u 66. godini života, a sahrana će biti obavljena u četvrtak, u 13 časova i 30 minuta na groblju Orlovača.

S obzirom da zbog epidemije koronavirusa veliki broj njih neće moći da prisustvuje sahrani, navijači Partizana našli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su drugi način da se oproste od Miše.

Oni će to učiniti tako što će sutra uveče, u 22 sata, sa svojih prozora ili terasa upaliti sveće, ili baklje, upaljače, šibice, šta ko ima... ili jednostavno uključiti baterijsku lampu na svojim telefonima i na taj način odati počast Miši Tumbasu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POSLEDNJE ZBOGOM MIŠI TUMBASU: Legendarni navijač biće sahranjen na Orlovači, a ovako će se Grobari oprostiti od njega

Izvor: Kurir, 09.Apr.2020, 07:32

Miroslav Gajić, poznatiji kao Miša Tumbas, najverniji navijač Partizana, biće sahranjen u četvrtak u 13.30 sati na groblju Orlovača.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.