Superliga polufinale: Voša - Partizan, Zvezda - Hemofarm

Izvor: Glas javnosti, 23.Maj.2012, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga polufinale: Voša - Partizan, Zvezda - Hemofarm

NOVI SAD - Košarkaši Vojvodine obezbedili su četvrtu poziciju u Superligi Srbije i duel sa prvoplasiranim Partizanom u polufinalu, pošto su u Novom Sadu pobedili Radnički FMP sa 91:71.

Da je ishod bio drugačiji, u polufinale bi išao klub iz Železnika. Novosađani su u 14 utakmica ostvarili po sedam pobeda i poraza, dok je Radnički FMP sezonu završio na šestom mestu sa pet pobeda i devet poraza, koliko ima i petoplasirana Mega Vizura, ali je poziciju ispred zbog boljeg učinka >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u međusobnim duelima.

U drugom polufinalu igraće drugoplasriani Radnički iz Kragujevca i trećeplasirana Crvena zvezda. Polufinalni mečevi igraće se 27. maja, 29. maja i 1. juna. Vojvodinu su večeras do pobede predvodili Dragan Zeković sa 19 poena i Strahinja Milošević sa 15 poena i 11 skokova. Vladimir Ivelja je, takođe, postigao 15 poena, a Radovan Marković 11. Sa sedam asistencija istakao se Slobodan Dunđerski, koji je upisao i devet poena. Najefikasniji kod gostiju bili su Milan Milovanović i Miloš Dimić sa po 15 poena, dok je Dejan Đokić ubacio 14.

U ostalim utakmicama 14. kola Superlige igranim danas postignuti su sledeći rezultati: BKK Radnički - Partizan 77:87 Crvena zvezda - Radnički Kragujevac 87:75 Hemofarm - Mega Vizura 100:92

Tabela: 1. Partizan 12/2 2. Radnički Kragujevac 10/4 3. Crvena zvezda 9/5 4. Vojvodina 7/7 5. Mega Vizura 5/9 6. Radnički FMP 5/9 7. BKK Radnički 4/10 8. Hemofarm 4/10
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.