Superliga: Voždovac na Mitiću, Partizan u Lučanima

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga: Voždovac na "Mitiću", Partizan u Lučanima

Utakmicama 18. kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije, vodeća Crvena zvezda dočekuje Voždovac, dok će Partizan igrati u Lučanima protiv Mladosti.

Prva utakmica 18. kola igra se u petak od 18 časova, kada će Bačka dočekati Napredak.

Ostale utakmice igraju se u subotu, dok je u nedelju od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić" na programu duel Crvene zvezde i Voždovca.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Zvezda je jedina neporažena u Superligi Srbije, a u prošlom kolu odigrala je nerešeno 2:2 protiv Radničkog iz Niša, dok je Voždovac u seriji od tri utakmice bez pobede.

Zvezda u duel ulazi posle poraza od Napolija u Ligi šampiona (1:3), a prva je na superligaškoj tabeli sa 47 bodova. Voždovac zauzima 11. mesto sa 16 bodova.

Fudbaleri Partizana u subotu od 15.30 igraju u Lučanima protiv Mladosti i pokušaće da ostvare četvrtu uzastopnu pobedu kako bi zadržali korak za vodećima.

Crno-beli su treći na tabeli sa 36 bodova, dok je Mladost šesta sa 25.

Partizan je u poslednje vreme navikao navijače da pobeđuje bez primljenog gola, a kvota da će tako biti i danas u Lučanima (Sigurna pobeda 2) je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mladost Lučani – Partizan.

Radnički iz Niša će od 18 časova igrati na gostovanju protiv Dinama iz Vranja i žele da nastave seriju dobrih rezultata i sačuvaju drugo mesto na tabeli.

Ekipa Nenada Lalatovića ima 38 bodova, dva više od Partizana, dok je Dinamo u seriji loših rezultata, poslednji je na tabeli sa sedam bodova.

Zemun će od 13 časova dočekati Radnik i pokušaće da prekine niz od četiri utakmice bez pobede i odlepi se sa pretposlednjeg mesta na tabeli.

Takođe, prekid loše serije traži i Rad, kada od 13 časova dočeka Vojvodinu, koja nema pobedu u poslednje tri utakmice.

Fudbaleri Mačve će od 15 časova dočekati Čukarički koji je vezao tri pobede, dok će Proleter od 18 časova u Novom Sadu pokušati da prekine niz od tri meča bez pobede, u utakmici protiv Spartaka.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.