Superliga - Rikardo nastavio superligaški teror, nule u Vojvodini! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga - Rikardo nastavio superligaški teror, nule u Vojvodini! (video)

Sve golove videli smo na Banjici.

Fudbaleri Partizana su ostvarili novu pobedu na Banjici pošto su savladali Rad sa 3:0 i tako prekinuli niz od četiri utakmice bez trijumfa na gostujućem terenu u 20. kolu Superlige Srbije.

Poveli su "Crno-beli" nakon tek pet minuta igre kada je Rikardo Gomeš prihvatio dodavanje Zakarića i rutinski smestio loptu u mrežu protivničkog golmana.

"Građevinari" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se nisu ni razbudili, a već je stigla nova kazna pet minuta kasnije kada je Nemanja R. Miletić bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru gostiju i matirao Markovića za veliku prednost.

Golove iz prvog poluvremena možete pogledati OVDE.

Do kraja poluvremena, igrači Partizana su pretili preko Ivanovića i Valijentea, ali rezultat se nije menjao nakon desetog minuta.

U drugom delu meča Rad je konsolidovao redove, ali nije moglo bez opasnosti po gol Markovića koji je odbranio šut Pantića iskosa sa leve strane.

Međutim, veoma raspoloženi Rikardo Gomeš je u 71. minutu svojim desetim golom u Superligi postavio konačan rezultat i tako zapečatio ubedljivu i zasluženu pobedu svog tima na Banjici.



U terminu od 17 sati odigrane su još dve utakmice 20. kola Superlige Srbije, na mečevima između Bačke i Vojvodine i Proletera i Čukaričkog nije bilo golova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ: Rad-Partizan 0:3

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2018

Crno-beli su posle samo deset minuta igre imali prednost od dva gola, a imajući u vidu da su zabeležili devet šuteva u gol rivala, trijumf je mogao biti ubedljiviji Fudbaleri Partizana savladali su večeras Rad na Banjici 3:0 (2:0) u utakmici 20. kola Superlige Srbije. Dvostruki...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.