Superliga: Partizan na Brdu, Zvezda - TSC na Marakani

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga: Partizan na Brdu, Zvezda - TSC na "Marakani"

Vanredno 14. kolo Linglong Superlige Srbije na program je u sredu.

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana sastaju se na Banovom brdu u derbiju ove runde takmičenja, dok Crvena zvezda čeka najprijatnije iznenađenje prvenstva, ekipu TSC-a.

Nakon što je u nedelju prekinuo loš niz, Partizan ide u goste trenutno drugoplasiranom timu na tabeli sa željom da nastavi poteru za liderom Crvenom zvezdom, ali domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isto tako namerava da nastavi sa dobrim igrama.

Prvi put u klupskoj istoriji TSC stiže na stadion "Rajko Mitić" i nada se da bi mogao da napravi sličan podvig kao u Humskoj, kada je remizirao 1:1, dok se Radnički i Radnik u Nišu sastaju u derbiju juga Srbije.

Lokalni derbi igra se i u Novom Sadu izmedu Vojvodine i Inđije i u Beogradu između Voždovca i Rada, a na programu su i dueli Javor - Proleter, Mladost - Napredak i Spartak - Mačva.

Raspored utakmica:

Čukarički - Partizan (15.30)

Radnički - Radnik (15.30)

Crvena zvezda - TSC (18)

Javor - Proleter (18)

Mladost - Napredak (18)

Spartak - Mačva (18)

Vojvodina - Inđija (18)

Voždovac - Rad (18)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.