Suma najavio bolje proleće Partizana!

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suma najavio bolje proleće Partizana!

"Oseća se umor u ekipi", tvrdi ofanzivni vezista.

Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je da je današnja pobeda nad Radom veoma važna, posebno zbog poraza u prošlom kolu.

"Mislim da navijači Partizana bez obzira na povremene padove treba da budu zadovoljnim našim celokupnim napretkom koji je zaista otišao na više od 80 odsto od samog starta. Pridružiće nam se i Lazar Marković, Bibras Natho >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će proći pripreme i mi ćemo biti pravi. Ovaj tim je kolektiv bez obzira na to što svako od nas želi da pokaže i individualni kvalitet", rekao je Suma posle utakmice sa Radom.

Partizan je pobedio Rad na Banjici u Superligi rezultatom 2:1, a Suma je postigao odlučujući gol.

"Važna pobeda za nas, posebno posle prošlonedeljnog kola kada smo posle vodjstva od 2:0 potpuno prosuli bodove. Svi dajemo maksikum, ali kako se približava kraj sezone kod svih nas je proradio i umor. Ipak, ova ekipa se mnogo podigla od kada je došao Savo Milošević i u svakom trenutku smo svesni naše odgovornosti", kazao je Suma.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.