Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suma konačno Partizanov

BEOGRAD - Nikola Ninković je napustio Partizan, Andrija Živković ne želi da produži ugovor sa klubom, crno-bijeli hoće da prodaju Valerija Božinova i Oumaru Abubakara...

Vijesti iz Humske, odnosno sa Kipra se ređaju kao na traci, a najnovina bi trebala i te kako da obraduje simpatizere još uvijek aktuelnog šampiona Srbije - Sejduba Suma je novo pojačanje Partizana.

U noći između utorka >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i srijede crno-bijeli su postigli sporazum sa Slovanom iz Bratislave povodom angažmana omalenog veziste iz Gvineje, koji trenutno igra na pozajmici u Kaciji iz Kuvajta.

Najveći dio posla je uradio Ivica Iliev, koji je po dolasku na Kipar bio na neprestanoj telefonskoj vezi sa Slovačkom, da bi poslije višesatnih razgovora dobio povratnu informaciju da je tamošnji klub pristao da proda Sumu.

Zasad se ne zna pod kojim uslovima, ali se pretpostavlja da će "Parni valjak" na ime obeštećenja morati da plati između 400.000 i 450.000 evra. Sad kad postoji dogovor Partizana i Slovana, Sejdubi Sumi je otvoren put ka Beogradu. Samo, prije nego što krene natrag ka Evropi potrebno je da se Slovaci dogovore sa Kacijom oko uslova raskida pozajmice, jer klub iz Kuvajta nije plaćao fudbalera.

Ako sve bude kako čelnici Partizana planiraju, Suma će potpisati ugovor na tri i po godine.

(NN/novosti.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.