Suma i Partizan – završena priča!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suma i Partizan – završena priča!

Sutra nastavak pregovora sa Čukaričkim oko angažmana Filipa Stojkovića, Iliev kaže da novajlije na treninzima deluju preozbiljno

Nećemo nikog da molimo, ni da ubeđujemo. Partizan je suviše veliki klub, neko kao da ne shvata njegovu veličinu.

Tako kaže Ivica Iliev, sportski direktor crno-belih, koji je kraju radne sedmice stavlja tačku na posao započet u utorak. Od planiranog angažmana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sejduba Sume – nema ništa. Razlog su čelnici Slovana koji su izigrali dogovor postignut u sredu da će se do petka javiti čelnicima kluba iz Humske 1 i obavestiti ih da li pristaju na uslove saradnje koji su se pominjali tokom dvodnevnog boravka Ivice Ilieva i generalnog direktora Miloša Vazure u Bratislavi.

“Sejduba Suma je završena priča. Iako smo tog igrača želeli, na njegov dolazak u naš klub je stavljena tačka. Ljudi iz rukovodstva Slovana su obećali da će se javiti u petak, a kako to nisu učinili bojim se da ćemo morati da okončamo ovaj slučaj“, rekao je Iliev za MOZZART Sport.

Čelnici Slovana su na početku pregovora tražili okruglo 1.000.000 evra za vezistu iz Gvineje, zatim spustili sumu za obeštećenje na 700.000, a kad je Partizan ponudio određenu sumu novca – zasad se ne zna koliko – ali i procente od dalje prodaje jednostavno su prekinuli svaki kontakt i pogazili dogovor da se pregovori nastave telefonskim putem.

“Imam utisak da Slovan nije shvatio veličinu Partizana, mogućnost da se njihov igrač preko našeg kluba afirmiše i kasnije ostvari unosan transfer, od kojeg bi u bliskoj budućnosti koristi imali i Slovaci. Ništa, nastavljamo našu priču dalje, okrećemo se drugim igračima“.

Crno-beli će pokušati do utorka i polaska na Kipar, gde će obaviti centralni deo priprema, da završe posao oko angažmana desnog beka Čukaričkog Filipa Stojkovića (nezvanično, pregovori počinju sutra), čime bi stavili tačku na dolaske u prelaznom roku u kome su već angažovali četvoricu novajlija (Bojan Šaranov, Marko Jovanović, Everton Luiz, Sedrik Gogua), a prvom timu priključili Nemanju Mihajlovića (Teleoptik) i petoricu igrača iz mlađih kategorija.

„One pozicije koje su nam bile ključne smo popunili. Mogu slobodno da kažem da smo dolascima Evertona i Gogue posebno impresionirani, na treninzima deluju preozbiljno i daju nam za pravo da verujemo kako će nam i na utakmicama doneti – moć“, nadahnut je Ivica Iliev na kraju razgovora za naš portal.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IVICA ILIEV: Žile, idi ili se klub gasi!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2016, 10:09

Ako Živković odbije da sada bude prodat ili da produži ugovor, možemo slobodno da stavimo katanac, kaže sportski direktor crno-belih...Ukoliko Andrija Živković i njegov otac Jovica ostanu pri stavu da najbolji igrač Partizana ove zime ne napusti crno-bele i odbije da produži ugovor, na klub...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.