Suma beskrajno zahvalan Miloševiću, evo šta kaže o prošlosti!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suma beskrajno zahvalan Miloševiću, evo šta kaže o prošlosti!

Sejduba Suma je prošao dosta toga u Partizanu, a nakon odličnih igara ove sezone je dobio novi ugovor.

Danas jedan od bitnijih potpisa u Humskoj, Sejduba Suma je produžio ugovor na dodatne tri godine.

Sve je to zaslužio sjajnim igrama ove sezone, što nije bio slučaj ranije u dresu Partizana kada je došlo i do privremenog rastanka.

"Kada sam stigao u klub svestan sam da se nisam pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u onom svetlu zbog kojeg me je Partizan doveo. Koliko je u tom periodu pritisak bio na klubu na meni je bio još veći što je potom usledilo pozajmicom. Sada je sve to daleka prošlost.





Najbolja stvar koja mi se desila je moj povratak među crno-bele, veliko poverenje uprave i sada šefa Miloševića koji od mene ni u jednom trenutku nije odustajao.

Sada zaista mogu reći da sam u svojoj porodici i da se osećam kao kod kuće.

Znam da mogu još više da doprinesem klubu, ali ne samo ja već čitav tim što će se tek videti posle novih priprema. Zahvaljujem se i svim navijačima na podršci kao i mojim saigračima!
", rekao je Suma nakon potpisivanja ugovora.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUMA PRAVO U METU: Danas je potpisao novi ugovor sa Partizanom, a evo šta je poručio Grobarima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019

Crno-beli odradili veliki posao...Fudbaler Partizana Sejduba Suma u četvrtak ozvaničio saradnju sa crno-belima na još tri godine. On je u intervjuu za klupski sajt istakao da je mnogo srećan zbog ove odluke...Sve je to zaslužio sjajnim igrama ove sezone, što nije bio slučaj ranije u dresu Partizana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.