Sukob u Pioniru zbog ubijenog navijača Partizana (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Okt.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob u Pioniru zbog ubijenog navijača Partizana (FOTO)

Na utakmici između Partizana i ljubljanske Olimpije u 5. kolu ABA lige došlo je do međusobnog sukoba navijača crno-belih zbog majica i minuta ćutanja posvećenom ubijenom navijaču Aleksandru Stankoviću.

Košarkaši Partizana su, kao i fudbaleri, pre meča izašli u majicama sa likom Stankovića, a kada je zvanični spiker objavio da će biti minut ćutanja čuli su se zvižduci sa jedne strane.

Baš zbog zvižduka najvatrenije pristalice Partizana napale su deo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << navijača koji je zviždao, ali su pripadnici Žandarmerije sprečili veći incident.

U hali je, kao i na stadionu Voždovca, postavljen transparent "Nismo mi neke gospođe, mi smo vojska", kod dela najbučnijih navijača.

Sve se to dešava nakon što je JSD Partizan i FK Partizan objavio čitulju za ubijenog navijača u današnjem izdanju "Večernjih novosti".

Ovo nije prvi put da se događaju slične stvari, pošto su svojevremeno fudbaleri Crvene zvezde nosili majice sa likom ubijenog Velibora Dunjića i osuđenog navijača Uroša Mišića.Utakmici u dvorani Aleksandar Nikolić prisustvuje i fudbaler Mančester Junajteda Bastijan Švajnštajger, u društvu oca njegove supruge Ane Ivanović.

Foto: Beta/Branislav Božić

Košarkaši Partizana pobedili su posle produžetka ljubljansku Olimpiju sa 86:85 (20:22, 21:20, 17:21, 17:12, 11:10), u petom kolu regionalne Jadranske lige (ABA).

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sukob u "Pioniru" zbog ubijenog navijača Partizana

Izvor: Press, 17.Okt.2016, 09:31

Na utakmici između Partizana i ljubljanske Olimpije u 5. kolu ABA lige došlo je do međusobnog sukoba navijača crno-belih zbog majica i minuta ćutanja posvećenom ubijenom navijaču Aleksandru Stankoviću. . foto: tanjug.rs. Na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.