Sukob navijačkih grupa uoči utakmice između Partizana i Helsinkija

Izvor: Studio B, 28.Jul.2010, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob navijačkih grupa uoči utakmice između Partizana i Helsinkija

Uoči utakmice između Partizana i Helsinkija , dogodio se incident u ulici Ljutice Bogdana, gde su se sukobile dve domaće navijačke grupe.

Kako saznajemo Partizanovi i Zvezdini navijači su se potukli, a dvadesetak huligana je kamenicama razbilo staklo na ulaznim vratima Sportskog društva Crvene Zvezde. Huligani su se razbežali pre dolaska policije.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamenovana upravna zgrada SD Crvena zvezda

Izvor: Sportal.rs, 28.Jul.2010

Sat i po pre početka utakmice između Partizana i Helsinkija dogodio se incident ispred upravne zgrade Sportskog društva Crvena zvezda! Kako saznajemo, mala grupa navijača Partizana je kamenicama porazbijala stakla na zgradi, pa je bilo posla za policiju koja je brzom intervencijom huligane naterala...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.