Sudija meča u Humskoj suspendovan šest mečeva

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Avg.2013, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija meča u Humskoj suspendovan šest mečeva

Tresla se gora, rodila se – suspenzija i to najrigoroznija u 2013. godini. Vladimir Nedeljković, sudija meča Partizan – Novi Pazar propustiće narednih šest utakmica na superligaškim terenima i s pištaljkom  bi na travu mogao teoretski da kroči tek u prvoj nedelji oktobra.
(FOTO: I. Milutinović)
To nije sve. Nedeljković je izbrisan sa liste sudija elitne grupe i prebačen u nižu, prvu. Na teret mu se stavljaju tri greške na meču u Humskoj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
U 51. minutu dosudio je kazneni udarac za Partizan. Na bazi di–vi–di snimka i izveštaja posmatrača, utvrdili smo da igrač gostiju Arifović nije igrao rukom. Nedeljković je napravio grešku, jer je isključio defanzivca gostiju, a pisano mišljenje uz predlog da se Arifović oslobodi odgovornosti prosledili smo Disciplinskoj komisiji. Kod postizanja četvrtog gola za Partizan sudija je morao da prekine igru i dosudi slobodan udarac za Novi Pazar zbog prekršaja Luke nad golmanom Budakovićem – preneo je odluke sudijske komisije, Đorđe Žutić.
Propusti se stavljaju na teret i dodatnom sudiji Srđanu Obradoviću:
Morao je da vidi prekršaj Luke i obavesti glavnog arbitra. Izrečena mu je suspenzija od četiri utakmice.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.