Sudija kao kočijaš SOČNO PSOVAO Partizanovog igrača! Kamera sve zabeležila - NIJE GA BRIGA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 10:44

Sudija kao kočijaš SOČNO PSOVAO Partizanovog igrača! Kamera sve zabeležila - NIJE GA BRIGA (VIDEO)

Poneo ga trenutak, a i kazna će verovatno izostati.

Srbija je uvek bila poznata kao domaćinska zemlja, čuvena po svom gostoprimstvu i lepom odnosu prema strancima, međutim izgleda da fudbalski arbitar Pavle Ilić nije mišljenja da bi se sa tom praksom trebalo nastaviti. Ovaj sudija je na 172. večitom derbiju imao je nekoliko diskutabilnih situacija, međutim najčudnija se uopšte ne tiče odluka koje je doneo, već pristupa jednom fudbaleru.

Gajas Zahid je u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku imao duel pored leve aut-linije, lopta je otišla u aut, a sudija je dodelio loptu Zvezdi.

Norveški fudbaler pakistanskog porekla je zbog toga protestvovao arbitru, a ovaj mu je prvo rekao "shut up" (ućuti, prev. aut), a sekund kasnije besno viknuo "shut the f*ck up" (j*beno ućuti, prev. aut) i to je kamera uhvatila u TV prenosu.

Na stranu odsustvo srpskog gostroprimstva kod Ilića, ali u pitanju je pre svega neprofesionalno ponašanje jednog sudije sve i da nije u pitanju najveća utakmica našeg fudbala, a pogotovo je sporno uzevši u obzir činjenicu da su igrali Crvena zvezda i Partizan.

Čovek sišao s tribine, odsudio 90 minuta i vratio se natrag#kkcz #kkp pic.twitter.com/p0oiWLhBO8

— Glengeri kontakti (@FuckinDeadbeat) March 10, 2024

Podsetimo, Ilić je posle svega 14 mečeva u Superligi Srbije dobio priliku da sudi večiti derbi, nije se proslavio ni odlukama, a pre svega ponašanjem.

Kazne verovatno neće biti, jedino ostaje nada da se psovke kod sudija neće ustaliti kao uobičajena pojava u domaćem fudbalu, ionako je previše jedva gledljivih segmenata na terenima Superlige.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.