Sudija Kaurin pao na meču Partizana, ne i Zvezde

Izvor: Mondo, 16.Apr.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija Kaurin "pao" na meču Partizana, ne i Zvezde

Arbitar iz Subotice odmaraće zbog propusta na meču OFK Beograd - Partizan, dok je na meču Novi Pazar - Crvena zvezda odradio dobar posao.

Foto: MN Press

Sudijska komisija FSS na sednici na kojoj su analizirani mečevi 21. i 22. kola Superlige imala je dosta posla.

Posle pročitanih izveštaja odlučila je da u narednom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pošalje dvojicu sudija na prinudni odmor zbog propusta koje su napravili, prenose beogradski sportski listovi.

Pomoćni sudija Srđan Kaurin, prema oceni Sudijske komisije FSS koja je prihvatila izveštaj posmatrača suđenja na meču OFK Beograd - Partizan u 22. kolu Superlige, napravio je propust u 15. minutu utakmice kada nije nije signalizirao ofsajd igrača gostujuće ekipe, zbog čega neće suditi mečeve u narednih nekoliko kola Superlige.

Isti arbitar izbegao je dužu pauzu, jer se pokazalo da je na meču Novog Pazara i Crvene zvezde u 21. kolu Superlige, zajedno sa glavnim arbitrom Vladom Glođovićem, doneo pravu odluku u 69. minutu kada je dosudio kazneni udarac za domaću ekipu.

Osim Kaurina na prinudnu pauzu će morati i Goran Stanojević, koji je na duelu 22. kola Vojvodina - Napredak u 50. minutu neopravdano zaustavio napad Novosađana, zbog čega je Sudijska komisija odlučila da mu ne poverava arbitražnu ulogu na nekoliko narednih duela Superlige.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.