Sudija Ilić opsovao fudbalera Partizana VIDEO

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 11:55

Sudija Ilić opsovao fudbalera Partizana VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su sjajan 172. večiti derbi koji je završen bez pobednika (2:2).

Posle ovog derbija, u kome su crveno-beli imali više šansi, a crno-beli su igrali povučenije i iskoristili svoje šanse, tako da su ostali na vrhu tabele sa bodom više u odnosu na Crvenu zvezdu

Ipak kao jedan od većih utisaka sa ove utakmice je bio glavni sudija meča Pavle Ilić, koji je napravio jedan nepromišljen potez.

On se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prvom poluvremenu posle jedne reakcije poneo krajnje neprofesionalno prema fudbaleru Partizana Gajasu Zahidu.

Posle jedne situacija na polovini Crvene zvezde, gde je dosuđen aut za domaće, Norvežanin u dresu crno-belih se okrenuo prema sudiji, gde je tražio objašnjenje zašto je dosudio da je lopta za Zvezdu.. Ilić je onda odreagovao tako što je Zahidu uputio psovku " shut the f*ck up!" (u prevodu je*eno ućuti).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđušić podigao buru objavom u toku derbija

Izvor: B92, 10.Mar.2024

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana (2:2) odigrali su 172. "večiti" derbi koji po mnogim procenama bio jedan od boljih u poslednje vreme...Posle utakmice buru je na društvenoj mreži X podigoa košarkaš Partizana Danilo Anđušić, koji je objavio set emotikona koje simbolizuju povraćanje...Taj komentar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.