Subašić o Nefčiju: Čuvajte se Brazilaca

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2012, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subašić o Nefčiju: Čuvajte se Brazilaca

Nefči, prvi protivnik Partizana u Ligi Evrope, u subotu je pobedom protiv velikog rivala Hazara iz Lankarana (2:1), napravio uspešnu uvertiru za derbi u grupnoj fazi evro-kupova.
Tim iz Bakua preokrenuo je rezultat protiv ekipe u kojoj značajnu ulogu ima Branimir Subašić, nekadašnji napadač Crvene zvezde i Železnika, već nekoliko godina reprezentativac Azerbejdžana.
Pre dolaska u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvenu zvezdu, leta 2008. godine, Subašić je tri sezone branio boje Nefčija i odlično poznaje protivnika crno-belih u prvom kolu H grupe.
- Nefči nije slučajno eliminisao APOEL u kvalifikacijama. Partizan mora da ozbiljno pristupi utakmici ukoliko želi da osvoji bodove na startu. Biće im sigurno teško, a i meni će biti interesantno da pogledam utakmicu. Ne mogu da prognoziram ko ima veće šanse za pobedu. U Azerbejdžanu se poslednjih godina mnogo ulaže u sport, fudbalski klubovi su sve bolji – kaže Subašić.
Snaga Nefčija prema mišljenju napadača Hazara je u strancima. Od 11 igrača koji su u subotu počeli prvenstveni meč samo četvorica imaju azerbejdžanski pasoš. Klubovi u prvenstvu Azerbejdžana moraju da počnu utakmicu sa tri domaća igrača i sa jednim mlađim od 21 godine.
- Imaju odlične pojedince, zahvaljujući individualnom kvalitetu, posebno strelca Kanalesa i Flavinja, preokrenuli su rezultat protiv nas. Kvalitetni su i domaći igrači Merdijev, Sadigov… Nefči je izuzetno ofanzivan, uvek igraju sa jednim napadačem u sredini i dvojicom po bokovima, nekad imaju i jednog polušpica.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

"Dejane, ustašo!"

Izvor: Mondo, 20.Sep.2012

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde u razgovoru za "Sport" evocira uspomene od pre 14 godina, kada je sa Laciom gostovao u Humskoj 1...Dejan Stanković prešao je iz Zvezde u Lacio leta 1998, a već na početku debitantske sezone u Italiji, morao je da se neplanirano vrati u Beograd - na stadion "večitog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.