Strahinja Pavlović dobio mentora

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 15:49

Strahinja Pavlović dobio mentora

Počele poslednje pripreme za selidbu u Monako.

Mladi štoper Partizana Strahinja Pavlović je još zimus potpisao ugovor sa Monakom, od čega će crno-beli inkasirati 10 miliona evra plus bonuse, ali proleće je proveo u Humskoj kao pozajmljen igrač.

Kada se sezona bude okončala, Pavlović će se na leto preseliti u Kneževinu, a na taj korak se uveliko priprema.

U razgovoru za ''Žurnal'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << popularni ''Kalaba'' je otkrio da je već dobio mentora, uz čiju pomoć bi trebalo lakše da se prilagodi na novu sredinu.





''Po potpisivanju ugovora i šestomesečnoj pozajmici u Partizan, dobio sam mentora, u redovnom smo kontaktu, prate rad i napredak.







Radujem se izazovu, najveća želja mi je da igram i napredujem kroz veliku minutažu. To mi je bio i prioritet pri izboru kluba.

Monako je u meni video važnog igrača - velika čast, istovremeno - srećan sam što ću da igram za klub poznat po pružanju šanse mladim igračima... u jakoj ligi'',
objasnio je Pavlović, koji će za tri dana proslaviti 19. rođendan.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.