Strahinja Pavlović: Mnogo volim Sava, ujedinio je ekipu VIDEO

Izvor: B92, 05.Okt.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strahinja Pavlović: Mnogo volim Sava, ujedinio je ekipu VIDEO

Mladi fudbaler Partizana Strahinja Pavlović za Prvu televiziju je govorio o ekipi Partizana i njenim uspesima na evro sceni, ali i u domaćem šampionatu.

Fudbaleri Partizana su dominirali na utakmici protiv Astane koju su pobedili rezultatom 2:1 i sa strane gledano delovalo je da su crno-beli lako došli do pobede.

"Nije baš bilo tako morali smo dobro da se pripremimo za tu utakmicu, da uđemo snažno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i motivisano, da bismo uspeli da pobedimo. Oni su jedan kvalitetan protivnik, jako je bilo bitno da od početka uđemo jako u meč, što smo i uradili, tako nas je šef i savetovao, ispunili smo svaki dogovor iz svlačionice i na kraju smo pobedili", rekao je Pavlović za TV Prvu na početku razgovora.

Trener Savo Milošević kaže da posle ovakve pobede razgovora nema, imate sat dva za proslavu i onda već sledi fokus na narednu utakmicu, koja je već u nedelju protiv Voždovca.



"Tako je imamo samo tih sat-dva da proslavimo, eventuelno jednu noć, ali sad smo stigli jako kasno pa nismo stigli da proslavimo, pa smo svi otišli kućama na spavanje da se što pre odmorimo. To je tako u fudbalu, nema puno mesta za neko slavlje, odmah u nedelju igramo sa Voždovcem gde moramo da pobedimo kako bismo ostali u trci za titulu"
, nastavlja Pavlović.

Kakav je Savo trener?

"Prvenstveno jako ga volim, sjajan je trener i mislim da je ujedinio našu ekipu, počeli smo da igramo veoma dobar fudbal, a i ceo stručni štab nam je stvarno odličan, od kondicionih trenera do analitičara svi su posvećeni maksimalno svom poslu i mislim da je to najbitnije da se stvori porodična atmosfera i to sve izgleda super"

Naredni meč je sa Mančesterom oni suj edva pobedili Astanu, da li to znači da nema lakog protivnika?



"Naravno da ovo znači da ovde nema lakog protivnika, imamo odličnu grupu, AZ Alkmar je takođe odlična ekipa igraju sjajan fudbal sa mnogo mladih igrača. Astana je kod kuće nezgodna, tu su mnogi veliki timovi padali, dok je Mančester junajted jednostavno Mančester junajted i tu nema priče. Svaka utakmica je teška i sad će biti jako težak meč protiv Junajteda i nadamo se pobedi"


Kojim mestom biste bili zadovoljni na kraju grupne faze Lige Evopre?

"Naravno da sad idemo na prvo mesto, ali bitno je da prođemo grupe i da igramo na proleće u Ligi Evrope"

Strahinja je jedan od najmlađih u timu Partizana, a i nominovan je za prestižnu nagradu "Golden Boy" koja se dodeljuje najboljem mladom fudbaleru Evrope.

"Pa tu nas ima 40. Prvo je bio širi spisak od 100, pa od 60, pa je sad ostalo nas 40 i zaista ima fenomenalnih igrača iz velikih igrača, to je za mene velika čast, ima nas trojica 2001. godište svi su stariji, de Liht je takođe tamo kao prošlogodišnji osvajač on je od leta član Juventusa"

Naredni planovi su?

"Idem od utakmice do utakmice, u Partizanu imam ugovor na pet godina i zadovoljan sam svojim statusom u Partizanu", završio je Pavlović.

Partizan svoj naredni susret igra u nedelju protiv ekipe Voždovca, na svom stadionu od 18 časova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pavlović: Jako volim Savu, ujedinio nas je

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2019

Vreme za uživanje na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Nije bilo mnogo takvih dana u prethodne dve godine, ali sada zaista ima razloga za osmehe. Sve zasluge za taj preokret nose Savo Milošević i njegovi saradnici, kojima je kapu skinuo i Strahinja Pavlović. Mladi štoper, veliki talenat srpskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.