Štoper Partizana spreman za fudbal posle ujeda psa

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 12:18

Štoper Partizana spreman za fudbal posle ujeda psa

Defanzivac Partizana Natan de Medina spreman je za povratak na teren nakon nesreće koja ga je zadesila prošle nedelje.

De Medina se vratio na treninge nakon što se oporavio od ugriza sopstvenog psa za lice.

Američka akita, stara nekoliko godina, iznenada je fudbalera ugrizla za desni obraz, što je prouzrokovalo povrede i krvarenje, a srećom De Medina izbegao ozbiljniju povredu oka.

Odmah po nesreći, fudbaler je primio tetanus i određena mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pauza od nekoliko dana bez treninga, zbog čega je propustio duel sa Javorom u Ivanjici na premijeri prolećnog dela sezone.

De Medina se vratio na treninge tima još u petak i redovno radio narednih dana, pa će biti spreman za susret sa IMT-om u nedelju (18h), prenosi Telegraf.

Belgijanac je u Partian stigao u septembru kao slobodan igrač, nakon što je napustio nemačkog niželigaša Ajntraht iz Braunšvajga.

Za crno-bele je odigrao samo dve utakmice, obe u Kupu Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.