Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2021, 16:30

Štoper Čukaričkog dao devet golova: Nadam se da ću čuvati Holendera i matirati Partizan

Uroš Drezgić puca od samopouzdanja

Utakmica za uživanje. Čukarički, da promoviše mladost i pokaže kako se zasluženo vratio na evropsku scenu, Partizan da demonstrira može li (opet) bez Takume Asana da bude efikasan kao u sredu kad je za 17 minuta triput zatresao mrežu TSC-a.

Nedeljni susret dva crno-bela tima predstavljaće poseban izazov za Uroša Drezgića, štopera iz „klase 2000“ >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kome je trener Dušan Đorđević ukazao poverenje na poslednja dva superligaška susreta (kod kuće sa Mladosti, u gostima protiv Napretka), te ima osnova da se nađe među starterima i u duelu 36. kola (nedelja, 16.40).

Čekam šansu, nadam se da ću se naći na terenu protiv Partizana, bila bi to kruna sezone za mene. Evropu smo izborili, napravili sjajan rezultat, preostaje nam da uživamo u preostalim mečevima. Stručni štab je pružio šansu i nama mlađima, svako od nas ima veliki motiv da se dokaže“, kaže Drezgić, nedavno prekomandovan iz omladinskog pogona.

S razlogom, jer je za juniore Brđana ove sezone igrao 26 puta u Omladinskoj ligi Srbije i čak devet puta bio strleac, što je odličan učinak de centralnog defanzivca. Na Banovom brdu se nadaju da bi mogao da bude efikasan i na seniorskoj sceni.

Možda već protiv Partizana u nedelju“, dodaje Drezgić i podseća da je većinu od devet golova da glavom posle prekida.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sa Parnim valjkom se ove sezone već susreo. U omladinskoj konkurenciji.

Izgubili smo u „Zemunelu“, ali smo se Partizanu revanširali na Carevoj ćupriji, kad smo slavili 3:2. U tom meču sam i postigao gol“.

Ambiciozan je pred završetak prvenstva, uz napomenu da se od njega, ipak, očekuje da, u paru sa Stefanom Šapićem, zaustavi napad tima Aleksandra Stanojevića, koja je u 2021. postigla 53 gola na 18 utakmica. Skoro tri po meču.

Znamo kvalitete Partizana, ima odličan tim, u kom god sastavu da počnu meč biće vrlo kvalitetni. Filip Holender je jedan od najboljih napadača u ligi, nadam se da ću igrati i da ću čuvati baš nejga, bio bi to veliki izazov za mene“, dodao je Uroš Drezgić.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.