Stolica: Naredne nedelje stižu pojačanja u Partizan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2022, 19:17

Stolica: Naredne nedelje stižu pojačanja u Partizan

Trener fudbalera Partizana Ilija Stolica izjavio da očekuje da naredne nedelje crno-beli angažuju nekoliko pojačanja.

Partizan je odradio dvonedeljne pripreme u Sloveniji, a klub iz Humske se vraća u Beograd. "Crno-beli" će u prvom kolu nove sezone u Superligi Srbije narednog vikenda gostovati Javoru u Ivanjici.

"Ne možemo da igramo sa ovako malim brojem fudbalera na klupi. Radujem se što su se neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stvari pokrenule po tom pitanju. Po mojim saznanjima, već početkom sledeće nedelje ćemo dobiti nova pojačanja", rekao je Stolica, a prenosi zvanični sajt kluba.

Partizan je u letnjem prelaznom roku do sada angažovao Aleksandra Filipovića, Zlatana Šehovića, Svetozara Markovića i Patrika Andradea.

"Odlazak Marka Jevtovića nas je dosta poremetio, pošto je bio neočekivan. Za sada imamo opcije na toj poziciji, ali problem nam pravi povreda Saše Zdjelara. Potrebno nam je malo strpljenja, neki transferi su baš blizu", istakao je trener Partizana.

"Crno-beli" su na pripremama poraženi od Kluža (0:1) i Fenerbahčea (0:1), a pobedili su Spartak iz Trnave (3:0).

"Primetno je igramo samo sa jednim centralnim vezistom, a imali smo tri igrača koji mogu da popune tu poziciju. Bilo je očekivano da neko od njih ode. Ne znamo šta će doneti naredni period i da li ćemo morati da reagujemo", naveo je Stolica.

On je dodao da "crno-beli" moraju mudro da iskoriste vezne igrače.

"U veznom redu imamo kvalitet za stil igre koji pokušavamo da implementiramo. Natho i Andrade su idealni za tako nešto. Valja biti mudar i iskoristiti ih na pravi način u pravom trenutku, ipak ne mogu da iznesu sav teret i toliki broj utakmica", naveo je trener Partizana.

"Crno-beli" će u prvom kolu nove sezone u subotu gostovati Javoru.

"Bilo bi nekorektno da kažem da znam startere za duel sa Javorom. Imamo još nedoumica za nekoliko pozicija", zaključio je Stolica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.