Stojković poručio bivšim sudijama: Kakav je osećaj kad svesno lažete?

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković poručio bivšim sudijama: Kakav je osećaj kad svesno lažete?

Svi su složni sa ocenom da su fudbaleri Partizana bili dominantni u odnosu na Crvenu zvezdu u derbiju odigranom u nedelju. Međutim velika bura digla se zbog poništenog gola crveno-belih. Naime u toj situaciji dosuđen je prekršaj nad Vladimirom Stojkovićem.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Rome protiv Atalante je 2.20. Meč se igra u sredu od 19 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Ipak, mnoge bivše sudije su istakle da je to greška i da je gol morao biti priznat crveno-belima. Ovo se definitivno nije svidelo Stojkoviću koji je reagovao na društvenoj mreži Tviter.
Stojković se, to bar nije teško pretpostaviti, obratio Radetu Đuroviću, Igoru Radojčiću i Milanu Karadžiću, koji su bili složni u oceni da Brazilac nije napravio prekršaj nad golmanom crno-belih prilikom duela u šesnaestercu, odnosno da je gol Nemanje Milunovića za vođstvo crveno-belih neopravdano poništen.
Rako,Igore i Milane,kakav je osećaj kad svesno lažete? pic.twitter.com/FqQYSKpKy3
— VLADIMIR STOJKOVIC (@STOJKE88) September 24, 2019
Đurović je do prošle sezone bio član Sudijske komisije FSS, Radojčić je to od ove sezone, dok je Karadžić predsednik tog tela, a bio je i zvanično postavljen za posmatrača suđenja na burnom derbiju odigranom u nedelju u Humskoj.
Partizan je u finišu utakmice golovima rezervista Sejdube Sume i Zorana Tošića savladao Crvenu zvezdu 2:0, a polemika o odluci debitanta u “večitim derbijima”, sudije Srđana Jovanovića, nije se stišala ni do danas kada će dva kluba nadoknaditi utakmice iz 2. i 3. kola Superlige, odložene zbog njihovih obaveza u evro-kupovima.



The post Stojković poručio bivšim sudijama: Kakav je osećaj kad svesno lažete? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.