Stojković i dalje pod znakom pitanja

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2017, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković i dalje pod znakom pitanja

Zabrinuli su se navijači Partizana nakon vesti da se Valdimir Stojković požalio na bol u zadnjoj loži neposredno pred utakmicu protiv Rada zbog čega ga nije bilo na golu na stadionu “Kralj Petar I”.

Iskusni golman je posle meča izjavio da će da uradi sve što je u njegovoj moći da se već u četvrtak nađe u timu u duelu sa kijevskim Dinamom, a u ponedeljak je već dobio prvu terapiju koju lekari propisuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u takvim prilikama.

Za sada nije poznato kako će telo reagovati na terapiju odnosno da li će Stojković moći da trenira u utorak i sredu, piše Mocartsport.

Dobra vest je da se treninzima vraća levi bek Nemanja Miletić, a uz sigurno odsutne Zorana Tošića i Nebojšu Kosovića deul sa Ukrajincima će verovatno preskočiti i Marko Jevtović koji je obnovio povredu kolena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.