Sto fudbalskih ekipa na turniru u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2010, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sto fudbalskih ekipa na turniru u Novom Sadu

NOVI SAD -

U organizaciji škole fudbala Petar Puača i Fudbalskog kluba Kabel, u Novom Sadu će u subotu i nedelju biti održan veliki turnir za mlađe kategorje na kojem će učestvovati sto ekipa sa prostora bivše Jugoslavije.

Prvog dana, 9. oktobra, igraće stariji pioniri (1999) i petlići (2001), a u nedelju će se nadmetati mlađi pinori (2000) i mlađi petlići (2002), Utakmice će biti igrane na stadionu FK Kabel.

Pored naših naboljih klubova Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Crvene zvezde, Vojvodine i OFK Beograda i klubova sa Kosova i Metohije Trepča i Leposavić, na turniru će nastupiti i brojni timovi iz država u okruženju, među kojima Osijek, Sarajevo, Zeta, Banjaluka, Bijeljina, Piksi Pale Sarajevo, Leotar, Mako (Segedin) itd.

U Novi Sad će doputovati više od 1.500 mladih fudbalera, a organizatori su obezbedili vredne nagrade za osvajače prva tri mesta u svim kategorijama, kao i nagrade za najboljeg igrača, strelca i golmana.

Turnir će otvoriti bivši asovi Nedeljko Kostić, Stevan Ostojić, Ilija Pantelić, Dobrivoje Trivić i Mirsad Fazlagić, a promoteri turnira su naši bivši reprezentativci Savo Milošević, Ognjen Koroman i Nikola Lazetić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.