Izvor: RTS, 13.Okt.2022, 12:52

Stiven Enok ne igra protiv Partizana

Košarkaš Baskonije Stiven Enok neće igrati protiv Partizana u meču drugog kola Evrolige pošto se još nije oporavio od povrede levog skočnog zgloba, prenosi "Basket njuz".
Enok (25) je u Baskoniju stigao prošle godine iz Obradoira. On se povredio prošle nedelje na treningu, a nije igrao za Baskoniju u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evroligi protiv Valensije i španskom prvenstvu protiv Tenerifa.

U saopštenju Baskonije se navodi da se košarkaš trenutno oporavlja pod nadzorom klupskih lekara.
Enok je prošle sezone u Evroligi prosečno postizao 9,5 poena i imao je 5,6 skokova po utakmici. On ima i državljanstvo Jermenije.
Baskonija će u petak od 20.30 sati na svom terenu igrati sa Partizanom.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Baskonija oslabljena protiv Partizana

Izvor: B92, 13.Okt.2022

Košarkaš Baskonije Stiven Enok neće igrati protiv Partizana u meču drugog kola Evrolige pošto se još nije oporavio od povrede levog skočnog zgloba...Enok (25) je u Baskoniju stigao prošle godine iz Obradoira...On se povredio prošle nedelje na treningu, a nije igrao za Baskoniju u Evroligi protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.