Štimac i Banvit bolji od Bešiktaša

Izvor: B92, 19.Nov.2012, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac i Banvit bolji od Bešiktaša

Košarkaši Banvita pobedili su Bešiktaš sa 79:69 u 6. rundi turskog šampionata.

Tim za koji nastupa Vladimir Štimac je tako Bešiktašu naneo drugi uzastopni poraz, nakon što ih je savladao i Partizan u Evroligi.

Reprezentativni centar bio je solidan sa osam poena i šest skokova za 19 minuta. U pobedničkom timu najbolji su bili Bajramović sa 16 i Dejvis sa 15 poena.

"Pokazali smo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo jedna od najboljih ekipa u Turskoj i da bez problema možemo da se takmičimo u Evroligi. Odigrali smo dobru odbranu na njihovim spoljnim igračima. Dobro smo zagrađivali i uspeli smo da nadigramo Bešiktaš u svim segmentima igre", rekao je Vladimir Štimac.

Banvit ima pet pobeda i jedan poraz i deli drugu poziciju, dok je Bešiktaš na tri pobede i tri poraza. Ekipa Vladimira Štimca sledeći meč igra u Evrokupu sa Azovmašom, dok Bešiktaš u Evroligi dočekuje Brose Baskets.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.