Stiglo pojačanje u Humsku tamo gde najviše treba, ugovor na dve godine!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2020, 17:47

Stiglo pojačanje u Humsku tamo gde najviše treba, ugovor na dve godine!

Pojačan Partizan.

Ekipa Partizana je slabija nego prošle sezone, jasno je u uvodna dva kola. Razlog - slabija odbrana, crno-beli su primili 4 gola na dve utakmice, očigledna je neuigranost defanzivne linije iako je otišao samo Strahinja Pavlović.

Izgleda da je njegov odlazak dovoljan da sve poremeti, pa je sve to potrebno nadomestiti kvalitetnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojačanjima.

Maki Banjak se još uigrava sa timom, a sada stiže novi fudbaler u zadnju liniju.

U pitanju je desni bek, po potrebi i štoper, Nikola Boranijašević, saznaje "Mondo".

Nekadašnji fudbaler Napretka iz Kruševca stiže iz Lozane, odigrao je sjajno godinu i po dana u tom klubu i crno-beli su uspeli da ga dovedu.

Miletić bi, u slučaju da Boranijašević zaigra u startnoj postavi, mogao na poziciju štopera, a Lutovac bi dobio ofanzivniju ulogu, onu koju je imao do prošle sezone.

Prema podacima "Monda", Boranijašević potpisuje na dve godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Boranijašević stiže u Partizan, Miletić se vraća na štopera

Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2020

Desni bek Lozane bi trebalo da potpiše ugovor na dve godine..Partizan je krenuo u jačanje igračkog kadra i rešavanje gorućih problema u timu. Kako saznaje MOZZART Sport, prvi pik crno-belih je desni bek švajcarske Lozane, Nikola Boranijašević, s kojim je tokom srede dogovorena saradnja i on bi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.