Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2021, 12:18

Stevanović napušta pripreme Partizana

Golman se vraća za Beograd kako bi sanirao povredu ramena

Ostaje ekspedicija Partizana u Beleku bez jednog člana. Nemanja Stevanović će pre vremena završiti pripreme, napustiti Tursku i vratiti se za Beograd kako bi nastavio lečenje ramena povređenog tokom treninga u subotu veče.

Stevanović bi u ponedeljak trebalo iz Antalije da se zaputi ka Srbiji, kako bi ga ovdašnji stručnjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << podvrgli dodatnim ispitivanjima i procenili u kakvom je stanju rame koje mu je ispalo prilikom jedne rutinske intervencije.

U ovakvim slučajevima sumnja se na oštećenje ligamenata, a da bi se postavila dijagnoza potrebno je najpre da splasne otok koji se pojavio prilikom ispadanja ramena iz ležišta. Jasno je da u takvim okolnostima nema razloga da Lozničanin ostaje sa ekipom, pa će već u ponedeljak biti u Beogradu.

Istog dana crno-beli igraju treći kontrolni susret u antalijskoj regiji. Posle poljskog Zaglebja i ruskog Rubina, rival će im biti ukrajinska Desna, a u četvrtak je planiran dupli program: pre podne okršaj sa beloruski Ruh iz Bresta, popodne makedonski Sileks.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

GOLMAN PARTIZANA NAPUŠTA PRIPREME! Stevanović se vraća u Beograd, a evo šta je razlog!

Izvor: HotSport.rs, 24.Jan.2021

Povreda ramena golmana Partizana, Nemanje Stevanovića, koju je zadobio na poslepodnevnom treningu u subotu, nije teška kako se u prvi mah učinilo, ali nije ni naivna.. The post GOLMAN PARTIZANA NAPUŠTA PRIPREME! Stevanović se vraća u Beograd, a evo šta je razlog! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.