Stevanović: Pobeda ili...

Izvor: Glas javnosti, 23.Mar.2010, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Pobeda ili...

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović izjavio je danas da njegova ekipa "nema drugi izbor nego da pobedi" u sredu  Vojvodinu u Novom Sadu i tako ostane u trci za titulu prvaka Srbije.

- U vazduhu se oseća atmosfera derbija, i Vojvodina i Partizan igraju lep fudbal. Mi nemamo drugi izbor osim pobede. Vojvodina je agresivna ekipa, ima odlične fudbalere, ali očekujem da ćemo, uz pomoć velikog broja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << navijača, prebroditi teško gostovanje - rekao je Stevanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan trenutno zaostaje dva boda za vodećom Crvenom zvezdom, dok je Vojvodina četvrta na tabeli sa 17 bodova manje od "crno-belih".

- Ući ćemo u sutrašnji meč, kao i u prethodna četiri. Bićemo agresivni od početka, pokušati na vreme da 'otvorimo' protivnika, a zatim da na prepoznatljiv način završimo utakmicu - kazao je trener "crno-belih".

Stevanović je kazao da još ne zna da li će na teren izvesti formaciju za samo jednim napadačem.

Zvezda dočekuje Smederevo

U utakmicama 20. kola fudbalskog prvenstva Srbije sutra će Vojvodina u 15 časova dočekati Partizan, lider Crvena zvezda će od 18 sati ugostiti ekipu Smedereva, dok se u preostalim duelima sastaju: Beograd: Čukarički - BSK (13 časova), Kula: Hajduk - Spartak (15), Ivanjica: Javor - Jagodina (15), Čačak: Borac - Rad (15) Požarevac: Mladi Radnik - Napredak (15), Beograd: OFK Beograd - Metalac (15)

Strateg Partizana dodao je da ne razmišlja o događanjima u Crvenoj zvezdi koja je u nedelju smenila Vladimira Petrovića i na mesto trenera imenovala Ratka Dostanića.

- I mi smo jesenas prošli kroz niz problema. Razmišljam samo o prvom sledećem protivniku, a to je u ovom trenutku Vojvodina. Možda je trenutna forma na našoj strani, a onaj ko bude psihološki jači osvojiće trofeje - kazao je Stevanović.

On je dodao i da je zadovoljan učinkom Partizana na početku prolećnog dela prvenstva i ocenio da će naredna dva meča, protiv Vojvodine i u subotu protiv BSK-a, umnogome uticati na šanse "crno-belih" da odbrane titulu. Utakmica 20. kola između Vojvodine i Partizana igra se sutra od 15 sati na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.