Stevanović: Ilić i Moreira luksuz za Partizan

Izvor: Glas javnosti, 05.Mar.2010, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Ilić i Moreira luksuz za Partizan

BEOGRAD - Trener Partizana Goran Stevanović kaže da je njegova ekipa favorit u predstojećoj utakmici protiv Javora, ali da "crno-beli" moraju oprezno da uđu u taj meč pošto, zbog bodovnog zaostatka, nemaju pravo na kiks. Fudbaleri Partizana u nedelju od 15.30 dočekuju Javor, u utakmici 17. kola Jelen Super lige Srbije. Utakmica je trebalo da se odigra sutra od 16.30, ali je zbog lošeg vremena odložena za nedelju.

Partizan i Javor su prošle sezone dva puta odigrali nerešeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << (1:1, 2:2), a trener srpskog šampiona rekao je da očekuje tešku utakmicu.

- Javor je čvrsta ekipa, fizički moćna, koja perfektno izvodi prekide i do sada je mnogim ekipama pomrsila račune. Ekipa iz Ivanjice ima specifičan stil igre i ako neki tim protiv nje uđe opuštenije u meč, može da se dogodi iznenađenje. Poštujemo Javor - rekao je Stevanović.

On je ocenio i da je dobro što je utakmica odložena za nedelju, pošto bi loš teren otežao posao ekipama.

- Bilo bi pravo mučenje igrati na lošem terenu, to mnogo otežava posao ekipi koja mora da pobedi. Ali, ne tražimo alibi, teren je isti za oba tima. Sve osim pobede bio bi neuspeh - poručio je Stevanović.

Na pitanje novinara da li će u timu biti Saša Ilić i Almami Moreira, on je rekao da bi to u ovom trenutku za Partizan bio luksuz.

- Pokušaću svim silama da ispunim želje navijača, koji žele da vide atraktivnu igru. Međutim, u ovom momentu, formacija sa dva napadača, i sa Ilićem i Moreirom u timu, bila bi za Partizan luksuz. Obojica dobro rade, klub je bogatiji za njih - rekao je Stevanović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.