Stefan Šćepović i Sretenović sve bliži Busanu

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Dec.2012, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Šćepović i Sretenović sve bliži Busanu

Tandem Partizana, Stefan ŠćepovićSreten Sretenović, sve je bliži Južnoj Koreji. Menadžeri Fakrija Šekularac i Stefan Park su se vratili iz Azije u Beograd, sutra bi na sastanku sa sportskim direktorom, Ljubišom Tumbakovićem trebalo da preciziraju uslove transfera napadača i štopera u Busan.

– Sve je pod kontrolom, Busan je prihvatio uslove crno-belih za oba igrača, ostalo je samo da sve definišemo zvaničnom ponudom. A to neće biti problem – uverava Šekularac, posrednik u ovom poslu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Šćepović i Sretenović idu u Koreju

Izvor: B92, 29.Dec.2012

Dvojica fudbalera Partizana nastaviće karijeru u južnokorejskom Busanu, pišu Večernje novosti...Napadač koji je jesenji deo prvenstva završio kao prvi strelac ekipe u Jelen Superligi i štoper koji skoro da nije ni igrao, u Aziju putuju sledeće nedelje...Menadžer Fakrija Šekularac rekao je ranije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.