Stefan Savić - Juventusov prvi pik!

Izvor: Mondo, 06.Feb.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Savić - Juventusov prvi pik!

"Stara dama" će na leto krenuti u remont defanzivne linije, a španski "As" piše da je šampion Italije iz Torina bacio oko na najboljeg crnogorskog defanzivca, bivšeg igrača Partizana.

Vladar Italije - Juventus - je na poslednje dve utakmice primio šest golova (Atalanta 3:0, Parma 3:3), nakon čega je predsednik Andrea Anjeli otvoreno kritikovao defanzivnu liniju najavivši promene na ljeto.

"Staroj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dami" je neophodan štoper koji će odmah doneti kvalitet, ali i koji može da bude stub odbrane narednih pet godina, jer su 31-godišnji Leonardo Bonući i 34-godišnji Đorđo Kjelini u godinama.

A prvi Juveov pik je, navodno, Stefan Savić! Tu informaciju je plasirao tiražni španski "As".

Opet navodno, Juventus već obigrava oko 28-godišnjeg Mojkovčanina, ali će transfer uslediti na leto, jer je sada kao prelazno rešenje doveden Martin Kaseres da zameni Mehdija Benatiju.

Madridski list podseća da je Savić trenutno povređen, kao i da bi prvi meč posle povrede mogao da upiše upravo protiv "Stare dame" - 20. februara - u prvoj utakmici 1/8 finala Lige šampiona (revanš je na programu 12. marta).

Najbolji crnogorski odbrambeni fudbaler igra četvrtu sezonu u dresu Atletiko Madrida, izrastao je u jednog od najboljih defanzivaca Primere, a na stadionu "Vanda Metropolitano" ima mesto na "Stazama legendi", koje dobijaju samo prvotimci koji su odigrali više od 100 utakmica u dresu "jorgandžija".

Reprezentativac Crne Gore je do sada zabeležio 134 nastupa za Atletiko i postigao je jedan gol.

Bivši centarhalf Brskova, BSK Borče, Partizana i Mančester sitija je definitivno u Madridu postao klasa, ali je u Fiorentini njegov talenat isklesan na pravi način za tri sezone (2012 - 2015), a i tada se pominjalo da ga želi Juventus.

Savić je za Fiorentinu odigrao 103 utakmice i postigao je četiri gola.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.