Stašević: Da uzvratimo brejk Partizanu

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 23:20

Stašević: Da uzvratimo brejk Partizanu

Odbojkaš kragujevačkog Radničkog Lazar Stašević rekao je danas da njegova ekipa ne gubi nadu i da će dati sve od sebe da pobedi Partizan.

Utakmica je na programu sutra u zemunskoj hali "Master" od 18.00.

"Kao što smo rasterećeno ušli u prvu, isto tako ćemo rasterećeno ući i u drugu utakmicu. Znamo da Partizan igra jako dobro na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svom terenu, ali bez obzira na to ne gubimo nadu. Spremni smo da pružimo naš maksimum kako bismo došli do brejka i te treće utakmice u SBB Jezeru", rekao je Stašević, prenosi klub.

Posle maksimalnog poraza u prvom meču na svom terenu, odbojkaši Radničkog sutra gostuju Partizanu u drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

"Naravno da smo gajili nadu da možemo da uradimo nešto više u prvoj utakmici. Pružili smo svoj maksimum, odigrali prvi set fantastično, ali je u samom finišu presudilo iskustvo igrača Partizana. U drugoj deonici smo držali visok nivo igre sve negde do pred kraj seta, kada je došlo do pada koncentracije u našim redovima", rekao je Stašević.

"Mada je Partizan u ovu seriju ušao kao favorit, mislim da ovo nije realan rezultat i da nismo zaslužili ovako ubedljiv poraz... Moramo da se oporavimo od ovog poraza, zbijemo redove i pokušamo da uzvratimo udarac ekipi Partizana", dodao je on.

Utakmica je na programu sutra u zemunskoj hali "Master" od 18.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.