Stanojević već misli na Vojvodinu: Dobra uvertira

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 17:08

Stanojević već misli na Vojvodinu: Dobra uvertira

Trener Partizana Aleksandar Stanojević prokomentarisao je drugu ubedljivu pobedu svog tima nad Inđijom ove sezone.

Nakon pobede 5:0 u prvom delu sezone u Beogradu, crno-beli su u Inđiji slavili 6:0!

Strelci su bila šestorica različitih igrača – Natho, Lazar Marković, Jojić, Asano, Jović i Vujačić, a posle meča, trener Aleksandar Stanojević je već bio okrenut narednom izazovu.

"Teško je uvek pobediti ovde na malom terenu, oni se bore >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za opstanak. Dobro smo otvorili meč, postigli golove i posle je bilo lakše. Olakšavajuće je da sada neko vreme ne idemo iz Beograda, ali spremamo se samo za Vojvodinu, idemo utakmicu po utakmicu", rekao je Stanojević za TV Arenasport posle meča.

Trener Inđije Dejan Čelar istakao je probleme koje je njegova ekipa imala pred ovaj meč.



"Nismo ni ovaj put uspeli da pobedimo Partizan kao ni u 80 godina dugoj istoriji kluba. Čestitam sjajnom timu na pobedi. Kako da vam kažem... Izostanak dva standardna igrača iz zadnje linije nas je dosta koštao u ovom meču, u prvom poluvremenu smo posle dosta grešaka "završili" utakmicu. U nastavku smo hteli da samo izbegnemo ovako ubedljiv poraz. Ako treba da se desi ovakav scenario, onda bolje da se to desi protiv jedne od naše dve najbolje ekipe ",
rekao je Čelar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.