Stanojević razočaran ponašanjem igrača

Izvor: S media, 05.Okt.2010, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević razočaran ponašanjem igrača

Trener Partizana Aleksandar Stanojević razočaran je ponašanjem igrača u Novom Sadu, koji su poraz od Vojvodine začinili i sa dva dobijena crvena kartona.

Partizan je poražen posle 39 prvenstvenih utakmica ali Stanojević kaže da ga više od poraza boli ponašanje igrača. U Partizanu su isključenja zaradili Tomić i Smiljanić, a Lazetić i Merebašvili iz Vojvodine.

- Ja sam u Partizanu 16 ili 17 utakmica i poraz je morao da se desi. Nikada nije dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kada se izgubi. Međutim, najveće razočaranje za mene je ponašanje naših igrača. Nebitno je da li su bili isprovocirani ili ne, igrači Partizana ne smeju tako da se ponašaju. Ja snosim najveću krivicu, jer sam zadužen da to sprečim. Ako se iko od nas opet bude tako ponašao, neće više nositi dres Partizana. Ukoliko se to nastavi, onda ni ja ne zaslužujem da budem ovde - rekao je Stanojević.

Šef struke crno-belih već je razgovarao s igračima o tome.

- Svaki igrač ima opravdanje zašto se to desilo, ali kad predstavljaš Partizan nema opravdanja. Hteo sam već sada da reagujem drastično, ali sam odustao i rekao da je sledeći put kazna udaljenje, ili moje ili nekog ko to uradi.

- Igrač Partizana mora da bude spreman na sve. I treba svi da budu protiv nas kad smo najbolji. Tri godine uzastopno smo prvaci, sada smo i učesnici Lige šampiona. Prirodno je da su svi protiv nas, svejedno da li na sportski ili na nesportski način. I treba tako da bude. Presrećan sam kad je tako. Voleo bih samo da sudije zaštite ekipe koje žele da igraju - kaže Stanojević.

Trener Partizana ne želi da umanji uspeh Vojvodine.

- Poraženi smo zasluženo. Vojvodina je u meč ušla mnogo čvršće i angažovanije. Razloga za to ima više. Možda je neke igrače trebalo da odmorim i rotiram, možda ih nisam dovoljno ubedio. Ali bukvalno su nas pobedili na motiv i na duele, jer su dobili sve do jednog. To je za mene poražavajuće i zato snosim odgovornost - samokritičan je Stanojević.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.